29 Nisan 2011 Cuma

Benetton kadını bu sezon yine iddialı!

United Colors of Benetton, birbirinden şık ve zarif modellerin yer aldığı 2009 Sonbahar-Kış  Koleksiyonu ile şehirli yepyeni stiller ve iddialı bir tarz vaat ediyor.



Benetton-Smart-Start

Smart Start

Abartıdan uzak, zarif, şık ve kendinden emin kadınların tercihini yansıtan koleksiyon, normal bir iş  sadeliği ve abartısız şıklığı, ılımlı ama iddialı renklerle buluşturuyor. Koleksiyon, kırmızının dokunuşlarıyla canlanan mavi, gri ve siyahların hakim olduğu renk paletiyle dikkat çekiyor. Modern ve sofistike kumaşlar kullanılarak tasarlanan ürünler, örgü motifleri gibi geleneksel detaylarla zenginleştiriliyor. Çizgili veya baskılı, dar kalıplı modeller için uygun olan viskozdan yapılan yumuşak, drapeli üstler; jakarlı kumaştan üretilen şık montlar ve kısa ceketler; krep saten kokteyl elbiseleri ve iddialı pantolonların yer aldığı koleksiyonu, klasik poplin gömlekler tamamlıyor.




Benetton-Brit-Taste

“Brit” Taste

Sessiz ve sakin İngiliz tarzını yansıtan koleksiyon, doğayı hatırlatan kahverengi ve yeşil tonlarını, turkuvazla renklendiriyor. Koleksiyonda; dış giyime uygun çift taraflı kumaşlar, samimi İskoçyalıları sembolize eden örgü motifli giysiler göze çarpıyor. Kraliyet ailesine yakışır tüvit kısa ceket ve montların yer aldığı koleksiyondaki püskül ve boncuk gibi sallantılı detaylar, alacalı kabartma desenler, sade çizgilerle süslenen dar kalıplı giysiler, feminenliği ön plana çıkarıyor.



Benetton-Cabbage-Patch-Dolls


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder